Kuran

Lutje nga Kurani Famëlartë

Lutje nga Kurani Famëlartë “Zoti ynë! Na jep të mira në këtë botë dhe të mira në jetën tjetër dhe na ruaj prej ndëshkimit të...

Artikuj

Pyetje-Pergjigje

A ekziston eteri dhe ç’është natyra e tij?

Shumë herët, kur ideja e eterit që ndodhej kudo dhe që ishte diçka shumë e imtë, e parashtruar me lëkundje nga Hugensi, u mbështet...

Punët nuk më ecin mirë, më duket sikur ka ndonjë tersllëk....

Punët nuk më ecin mirë, më duket sikur ka ndonjë tersllëk. A ka ndonjë lutje që mund të më ndihmojë? Jam 28 vjeç. Megjithëse nuk...
0FansaPëlqeje
0NdjekësitNdjek
0NdjekësitNdjek
0AbonentëAbonohu

Ajete - Hadithe - Lutje

Postimet e Fundit

Galeri

Flutura

video

Mrekullia e Kuranit

Kuran

Familja

Nëna dhe babai, të padurueshëm apo çelësi i mëshirës

A janë me të vërtetë të bezdisshëm dhe të padurueshëm nëna dhe babai? Tani ju lutem, të mendohemi pak. Edhe ju keni qenë të vegjël,...

Si t’i shfrytëzojmë në mënyrë të zgjuar pushimet e fëmijëve tanë?!

Pushimet, momente qetësimi Pushimet verore janë gjithnjë një moment qetësimi dhe pushimi, por jo në çdo aspekt. Nuk është shumë; e rëndësishme ku dhe si...

Lidhja e gjyshërve me nipërit e mbesat përmirëson shëndetin mendor

Sipas studimeve të fundit në Amerikë, gjyshet që kalojnë kohë me nipat e mbesat e tyre rrezikojnë të preken më pak nga Alzhaimeri dhe...

Si ta organizoni kohën e lirë të fëmijës tuaj?

Fëmijët kanë shumë kohë të lirë e kjo mbase për prindërit përkthehet në vështirësi sesi tua mbushin këtë kohë me aktivitete të vlefshme. Nuk...

Si t’i mësoni fëmijët të mos gënjejnë?

Krijoni një politik ndershmërie Bisedoni me fëmijën tuaj për ndershmërie dhe përse është e rëndësishme. Shqyrtojeni pse fëmija juaj po gënjen Fëmijët duhet ta kuptojnë...

Koment

Zgafellje -I-

Zgafellje -II-